Gastronomic Restaurant
Château de Mirwart prides itself on authentic cuisine using fresh, local ingredients. The art of our restaurant is to distill flavors, textures and scents from the surrounding domain and create something surprising with them.
We want to translate nature in all its richness into inspired and appealing dishes. Our Chef processes daily fresh ingredients with refined techniques, but also with love for the essence. The core of our cuisine is: respect for the basics, love for what is real and pure.
Brasserie
The Brasserie aims for top quality, yetaccessible, everyday dishes prepared with the class the location demands. Signature dishes such as the vitello tonato 'Mirwart' and the tiramisu 'Mirwart' add a personal touch to the menu.
Children welcome.
Brasserie menu
Opening hours Brasserie:
Lunch from 12h to 14.30h on Monday, Thursday, Friday, Saturday and Sunday
Dinner from 18h30 to 21.30h on Monday & Sunday
Gastronomic Restaurant Veggie menu (please order beforehand)
Opening hours Gastronomic Restaurant:
Dinner from 19h to 21h on Thursday, Friday & Saturday
Please indicate in advance your special requests (vegetarian menu, allergies and intolerances).
Please note that dogs are not allowed.
GAULT & MILLAU 2023
15/20
Dit majestueuze kasteelhotel, gelegen in het hart van het Ardense woud, is gerenoveerd. Na vijf jaar werkzaamheden heeft het etablissement zijn oude glorie herwonnen en kan men genieten van deze werkelijk uitzonderlijke setting voor een verblijf, een weekend, een lunch of diner op het prachtige terras met uitzicht op het dorp Mirwart. Men kan ook genieten van de pracht van de salons tijdens een receptie of een vieringsetentje. Aan de gastronomische tafel van het etablissement biedt de Chef een creatieve keuken die op slimme wijze lokale producten combineert met diverse nobele ingrediënten. Zo bevat zijn pre-dessert op basis van berkenijs jonge dennentoppen uit de bossen, die zijn versierd met kaviaar en verbena in een bijzonder creatieve bol. Eerder had de chef ons verrast met een stuk Carima-rundvlees overgoten met een diepe Bordeauxsaus, vergezeld van delicate Pont-Neuf-aardappelen en een dragonmayonaise. Even opmerkelijk is de ballotine van Bresse-kip met een "vol-au-vent" toast, sot-l'y-laisse, truffel en gele wijn. We juichen de precisie en beheersing van de smaken toe.
~ https://www.gaultmillau.be/nl/restaurants/chateau-de-mirwart-saint-hubert